Șantaj cu discuții deocheate... O tânără din Cluj i-a cerut bani unui bărbat pentru a nu le publica

Șantaj cu discuții deocheate... O tânără din Cluj i-a cerut bani unui bărbat pentru a nu le publica

O clujeancă a fost reținută de polițiști după ce a santajat un bărbat de 51 de ani cu publicarea unor convoribiri compromițătoare.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Dej au reținut, miercuri, 19 ianuarie, pentru 24 de ore, o femeie de 28 de ani, care ar fi șantajat cu publicarea unor convorbiri compromițătoare, prin intermediul unei rețele de socializare, un bărbat în vârstă de 51 de ani, din județul Bistrița-Năsăud.

"Din cercetările polițiștilor a reieșit faptul că în perioada 14 ianuarie - 17 ianuarie a.c., femeia l-ar fi determinat pe bărbat să-i remită suma de 5.000 de lei, pentru a nu face publice convorbirile dintre cei doi.

La data de 14 ianuarie a.c., bărbatul i-ar fi dat suma de 5.000 de lei celei în cauză, iar ulterior aceasta ar fi continuat șantajul, solicitându-i suma de 2.300 de euro", au precizat reprezentanții IPJ Cluj.

Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul comiterii infracțiunii de șantaj, față de aceasta fiind dispusă măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 ore.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza