Șantaj cu imagini intime, la Cluj. O tânără a ajuns după gratii

Șantaj cu imagini intime, la Cluj. O tânără a ajuns după gratii

Două femei sunt cercetate de polițiștii clujeni sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj. Una dintre ele a fost reținută pentru 24 de ore.

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Dej, au identificat, marți, 26 noiembrie 2019, două femei în vârstă de 20 şi 23 de ani, ambele din comuna Petru Rareş, judeţul Bistriţa Năsăud. Cele două sunt cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal. 

"În fapt, cele două femei, sunt bănuite că la data de 21 noiembrie a.c., în jurul orei 21.30, în timp ce se aflau la domiciliul unui bărbat de 44 de ani, din municipiul Dej, l-ar fi filmat pe acesta în ipostaze compromiţătoare şi ulterior l-au şantajat cu publicarea imaginilor, solicitând o sumă de bani pentru a nu face publice imaginile respective", precizează IPJ Cluj.

În urma flagrantului organizat, cele două femei au fost identificate, ulterior fiind dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore în cazul femeii de 20 de ani. La expirarea perioadei de reţinere, femeia va fi prezentată în faţa magistraţilor în vederea dispunerii altei măsuri preventive.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza