Video Săptămâna Europeană a Mobilității a început cu un concert surpriză în troleibuzul 25

Săptămâna Europeană a Mobilității a început cu un concert surpriză în troleibuzul 25
| Foto: captura video

La Cluj-Napoca a început Săptămâna Europeană a Mobilității, marcată anual în perioada 16-22 septembrie. 

La startul Săptămânii Europene a Mobilității, orchestra Cluj Symphony Experience alături de tineri muzicieni clujeni și solistul trupei Hara, Flavius Buzilă, duc călătorii într-o aventură muzicală în....troleu!

Cluj-Napoca, în Săptămâna Europeană a Mobilității 

Tema din acest an a Săptămânii Europene a Mobilității este „Conexiuni mai bune”, iar la Cluj-Napoca vor avea loc o serie de activități legate de tema mobilitate urbană sustenabilă.

De exemplu, duminică, 18 septembrie, în intervalul 15:00-19:00, latura de est a Pieței Unirii va fi închisă circulației rutiere. Latura va fi deschisă pentru accesul pietonilor, iar copiii vor putea să practice activități sportive și recreative, începând cu ora 16:00. Așadar, duminică evenimentul „Fugi în curtea școlii” se mută în centrul orașului unde copiii vor putea practica diferite sporturi și alte activități recreative. De asemenea, vor avea loc activități educative privind mersul pe bicicletă în rândul copiilor, care vor învăța regulile de circulație în calitate de bicicliști. 

Luni, 19 septembrie începând cu ora 17:00 va avea loc un tur ghidat gratuit prin oraș cu bicicletele electrice. 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza