Șase persoane, printre care și copii, au fost salvate din zona lacului Tarnița, după ce au fost surprinși de vremea rea

Șase persoane, printre care și copii, au fost salvate din zona lacului Tarnița, după ce au fost surprinși de vremea rea
| Foto: mediafax.ro

Trei femei şi copiii lor, cu vârste cuprinse între 1 şi 3 ani, au fost surprinse de vremea rea, sâmbătă seara, în zona lacului Tarniţa, Piatra lui Cotuna, din judeţul Cluj. Toate persoanele au fost salvate de jandarmi.
 

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Jandarmii clujeni au fost solicitaţi să intervină pentru căutarea unui grup format din trei femei şi trei copii cu vârste între 1 şi 3 ani, care a fost surprins de vremea nefavorabilă în zona lacului Tarniţa, Piatra lui Cotuna.

„Din cauza vremii, persoanele s-au panicat, iar jandarmii le-au precizat unde să se adăpostească şi să aştepte intervenţia salvatorilor.

După ce au ajuns la grupul de persoane şi având în vedere că terestru misiunea de salvare ar fi durat mult mai mult, jandarmii şi salvamontiştii clujeni au solicitat sprijinul pompierilor de la ISU Cluj pentru a interveni cu o barcă, astfel încât persoanele să poată fi aduse în siguranţă la ambulanţă pentru consult medical”, au transmis jandarmii.

Cele şase persoane nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind doar speriate şi uşor afectate de temperatura scăzută.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza