Video Scandal pentru un loc de parcare în Cluj. "Apare agresiv, ne zice că el lucrează la primărie. Se dă jos la tata și îl amenință că îl nenorocește"

Scandal pentru un loc de parcare în Cluj. "Apare agresiv, ne zice că el lucrează la primărie. Se dă jos la tata și îl amenință că îl nenorocește"

Un clujean a postat, în rețeaua de socializare Facebook, un mesaj în care povestește cum tatăl său a fost amenințat cu bătaia de către un bărbat care i-a ocupat locul de parcare și care s-a prezentat drept un angajat al Primăriei Cluj-Napoca.

"Bună, vreau să trag un semnal de alarmă și să vă prezint ce am pățit astăzi. Vin cu tatăl meu acasă, găsim parcarea ocupată mașina din poză, cu număr în geam. Sun, îmi răspunde domnul din filmare, îi spun că doresc să parchez și îmi răspunde cu "Bine!".

Apare agresiv, ne zice că el lucrează la primărie și că știe că nu avem abonament și, dacă avem, nu e plătit, că să îi arătăm noi abonamentul, că altfel nu mută mașina. Tatăl meu îi spune că nu, dacă nu e în misiune, nu îi arată nimic și că sună la poliția locală.

Respectivul se tot isteriza pe lângă mașină lui. Tata începe să sune la poliție; între timp apare familia respectivului. Tot făcea figuri, tatăl meu îi spune să nu plece până nu vine poliția, dacă se crede așa de șmecher.

Eu mut mașina în spatele lui, îmi atinge bara cu cârligul, apoi se dă jos la tata și îl amenință că îl nenorocește pe el și pe toată familia lui, că acum e cu familia și nu se poate bate, dar să se întâlnească mai târziu, să se bată.

Ăsta e comportamentul unui om care a mers cu familia la biserică. Aveți grijă cu cine va puneți mintea, că nu știți de ce persoane dați", a scris A.M., pe pagina Info Trafic Jud. Cluj.

Comenteaza