Scandal într-un local din centrul Clujului. Agresorul a fost prins de poliţişti

Scandal într-un local din centrul Clujului. Agresorul a fost prins de poliţişti
Polițiștii au identificat un bărbat care, în 4 februarie, ar fi amenințat un client într-un local public din Cluj-Napoca. Victima a declarat iniţial că agresorul i-ar fi pus cuțitul la gât, însă acest aspect nu a fost confimat de oamenii legii.

"La data de 4 februarie, în jurul orei 02.20, pe fondul unei dispute verbale iscate într-un local public de pe strada Eroilor, din Cluj-Napoca, un bărbat, de 23 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi fost amenințat de un alt client, acesta formulând plângere penală prealabilă. Astfel, cel în cauză i-ar fi adresat injurii și amenințări cu acte de violență persoanei vătămate.

În urma verificărilor efectuate, la data de 5 februarie, polițiștii l-au identificat pe cel bănuit de comiterea faptei, stabilind că este vorba despre un bărbat, de 30 de ani, din Turda.

Totodată, cercetările efectuate până în prezent au arătat că între relatările inițiale ale victimei și imaginile video surprinse în local sunt discrepanțe. Conform declarației persoanei vătămate, bărbatul cu care ar fi avut disputa verbală s-ar fi deplasat la autoturism de unde ar fi luat un cuțit, s-ar fi întors în local și i-ar fi pus cuțitul la gât, ultimul aspect neconfirmându-se în urma vizualizării imaginilor surprinse de camerele de supraveghere.

În continuare, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare, sub coordonarea unității de parchet competente", transmite IPJ Cluj. 

 

Comenteaza