Scandal la o benzinărie din Cluj: au plătit combustibil, dar au primit apă

Scandal la o benzinărie din Cluj: au plătit combustibil, dar au primit apă
Mai mulți șoferi ghinioniști care au alimentat în această dimineață la o benzinărie din județul Cluj s-au trezit că în loc de benzină au umplut rezervorul cu... apă.

Oamenii au vrut să facă plinul însă s-au ales cu o călătorie spre service-urile auto. Totul s-a întâmplat în această dimineață la benzinăria Lukoil din Sânnicoară. Mai mulți soferi care au alimentat cu benzină au făcut scandat după ce autoturismele pe care le conduceau s-au oprit brusc în timpul mersului, din cauza combustibilului necorespunzător. În rezervoarele benzinăriei ar fi ajuns apă în loc de combustibil, scrie apahida.ro.

Până când a fost sesizată problema au apucat să alimenteze aproximativ 20 de personae, iar pe drumul dintre stația peco și intrarea în Apahida aproximativ 10 autoturisme nu au putut să continue drumul.

Potrivit aceleiași surse, reprezentanții benzinăriei au adus o platformă care transportă autoturismele pentru a scoate apa și a o înlocui cu combustibil. Posesorii autoturismelor sunt hotărâți să dea în judecată societatea Lukoil dacă vor constata că motorul sau alte componente ale mașinii au fost afectate de această eroare.

 

 

Comenteaza