Video Scandal și amenințări cu bătaia între clujeni pentru locurile de parcare. “Apare agresiv, ne zice că el lucrează la primărie”

Scandal și amenințări cu bătaia între clujeni pentru locurile de parcare. “Apare agresiv, ne zice că el lucrează la primărie”

Unul dintre membrii grupului Info Trafic a povestit cum a fost amenințat de un presupus angajat al Primăriei din cauza unui loc de parcare.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

“Buna, vreau sa trag un semnal de alarma si sa va prezint ce am patit astazi. Vin cu tatal meu acasa, gasim parcarea ocupata, masina din poza cu numar in geam. Sun, imi raspunde domnul din filmare, ii spun ca doresc sa parchez si imi raspunde cu "Bine". Apare agresiv, ne zice ca el lucreaza la primarie si stie ca nu avem abonament si daca avem ca nu e platit, ca sa ii aratam noi abonamentul ca altfel nu muta masina.

Tatal meu ii spune ca nu daca nu e in misiune nu ii arata nimic si ca suna la politia locala., respectivul se tot isteriza pe langa masina lui. Tata incepe sa sune la politie, intre timp apare familia respectivului, tot facea figuri, tatal meu ii spune sa nu plece pana nu vine politia daca se crede asa smecher.

Eu mut masina in spatele lui, imi atinge bara cu carligul, apoi se da jos la tata si il ameninta ca il nenoroceste pe el si toata familia lui, ca acum e cu familia si nu se poate bate, dar sa se intalneasca mai tarziu sa se bata.

Asta e comportamentul unui om care a mers cu familia la biserica.

Aveti grija cu cine va puneti mintea ca nu stiti de ce persoane dati”

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza