Scandalul Radu Bica. Tişe: Se urmăreşte erodarea imaginii PDL şi a mele ca preşedinte al CJ. VIDEO

Scandalul Radu Bica. Tişe: Se urmăreşte erodarea imaginii PDL şi a mele ca preşedinte al CJ. VIDEO
Preşedintele Consiliului Judeţean, Alin Tişe, a vorbit la Realitatea TV Cluj despre dosarul de luare de mită în care este implicat adjunctul său, Radu Bica.

"Eu am inima curată, n-am nicio teamă de niciun control", a spus Tişe în platoul Ştirilor REALITATEA TV Cluj. El spune că este cazul ca instanţa să fie lăsată să-şi facă treaba. "Sunt de acord cu orice şedinţă extraordinară solicitată conform legii, dar acesta e un demers politic al USL şi vom răspunde tot printr-o decizie politică", a spus el cu referire la anunţul făcut astăzi de preşedintele PSD Cluj Remus Lăpuşan şi preşedintele PNL Cluj Horea Uioreanu, care au cerut convocarea unei şedinţe extraordinare a CJ Cluj pe tema arestării lui Bica.

"Ţinta partidelor politice este erodarea imaginii PDL şi a mele ca preşedinte al CJ Cluj. Personal nu am dat bani niciodată pentru a favoriza pe cineva", a spus el.

Ce spune Tişe despre "cazul Bica"

"Domnul Bica este o singură persoană într-o comisie de licitaţie, din care fac parte 15-20 de membri. O persoană are un singur vot, iar ceilalţi membri sunt funcţionari publici, care au fost în Consiliul Judeţean şi vor rămâne în Consiliu şi după expirarea mandatelor actualilor conducători. Toate licitaţiile sunt adjudecate cu votul fiecăruia din comisie şi fiecare vor se consemnează într-un proces verbal. Preşedintele comisiei are un singur vot. Vreau să vă spun că societatea Cluj Arena  încă nu a decis când va avea loc licitaţia pentru mentenanţă, pentru că nu Consiliul Judeţean face aceste licitaţii, ci societatea pe care am creat-o pentru administrarea stadionului. Eu sunt curat în faţa lui Dumnezeu, pot pune şi de fapt am pus deja la dispoziţia organelor de control orice document. Noi am avut la Consiliul Judeţean o echipă de trei persoane (n.r. preşedintele Alin Tişe şi vicepreşedinţii Fekete Emoke şi Radu Bica) şi toate proiectele  s-au derulat în această echipă. Justiţia trebuie să îşi facă treaba, iar până atunci, din punctul meu de veder, domnul Radu Bica beneficiază de prezumţia de nevinovăţie)", a spus Tişe.

Alin Tişe spune că nu o cunoaşte personal pe Aspazia Droniuc, cea care i-a oferit bani lui Bica, potrivit rechizitoriului, şi crede că scandalul are şi o ţintă politică. "Din punct de vedere politic am văzut că se urmăreşte erodarea imaginii PDL şi a mele ca preşedinte al Consiliului Judeţean", a spus Tişe.

Vedeţi mai jos întregul interviu cu Alin Tişe, din cadrul jurnalului Realitatea TV Cluj.

Comenteaza