Scene ca-n filme la Cluj! Un șofer băut a fugit de polițiști și a reușit să se ascundă. Unde l-au găsit

Scene ca-n filme la Cluj! Un șofer băut a fugit de polițiști și a reușit să se ascundă. Unde l-au găsit

Un echipaj de poliție a pornit în urmărirea unei mașini după ce șoferul care o conducea a refuzat să oprească la semnal. În cele din urmă, bărbatul și-a abandonat mașina și s-a ascuns.

Astă-noapte, în jurul orei 01.20, polițiștii din cadrul Poliției Gherla, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism.

Șoferul,  un tânăr de 25 de ani, din Gherla, nu a respectat semnalele polițiștilor, continuându-și deplasarea, astfel că echipajul a pornit în urmărirea acestuia. Bărbatul și-a abandonat mașina pe una dintre stăzile din municipiu și s-a ascuns.

"La data de 10 ianuarie a.c., în jurul orei 01.20, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism condus de un tânăr de 25 de ani, din Gherla.

Întrucât conducătorul auto nu a respectat semnalele polițiștilor, continuându-și deplasarea, echipajul a pornit în urmărirea acestuia până pe strada Victoriei, unde tânărul a abandonat autovehiculul.

La scurt timp, polițiștii au depistat conducătorul sub un alt autovehicul staționat.

Testarea acestuia cu aparatul etilotest a relevat o concentrație în valoare de 0.78 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar ulterior a fost condus la o unitate medicală în vederea prelevării probelor biologice", precizează IPJ Cluj.

 

Comenteaza