Foto S-a schimbat comanda la Baza 71 Aeriană de la Câmpia Turzii

La Baza 71 Aeriană a avut loc joi, 20 aprilie, ceremonia de predare-primire a comenzii bazei, în prezența șefului Statului Major al Forțelor Aeriene general locotenent Viorel Pană.

La Baza 71 Aeriană "General Emanoil Ionescu" din Câmpia Turzii, generalul de flotilă aeriană Leonard-Gabriel Baraboi a predat comanda bazei comandorului Călin Hulea.

În cuvântul său, generalul de flotilă aeriană Leonard-Gabriel Baraboi a mulțumit întregului colectiv al bazei pe care l-a intitulat "familie" pentru încrederea, sprijinul acordat și pentru oportunitatea de a face parte din acest colectiv cu o bogată experiență și determinare.

Generalul de flotilă aeriană Leonard-Gabriel Baraboi a reușit prin vasta experiență și bunătatea de care a dat dovadă să își atragă alături oameni de calitate, cu ajutorul cărora a adus baza în fruntea Forțelor Aeriene.

"După zicala omul «sfințește locul», acest lucru îl putem afirma și noi când vorbim despre perioada în care l-am avut comandant. Deși despărțirea nu este una ușoară, iar emoția momentului am trăit-o cu toții, ne-a asigurat că suntem pe mâini bune și că va trebui să ținem ștacheta ridicată în continuare.

Nu putem decât să vă dorim succes în noua funcție, să vă asigurăm de toată aprecierea și recunoștința noastră și să vă amintiți cu drag de „familia Bazei 71 Aeriană” care își va deschide întotdeauna porțile pentru dumneavoastră", au transmis pe Facebook colegii generalului Leonard-Gabriel Baraboi. 

Comenteaza