Se adună ţara! Oferte de transport sau cazare gratis pentru protestul din Capitală

Se adună ţara! Oferte de transport sau cazare gratis pentru protestul din Capitală
Cei de la Corupţia Ucide, îi invită pe toţi cei care doresc să participe la protestul din 20 ianuarie din Capitală împotriva legilor Justiţiei şi doresc să ofere gratis, fie locuri în maşină, fie de cazare, să compleeze un formular pe care îl pot accesa pe pagina menţionată.

Toţi cei care intenţionează să se îndrepte zilele acestea spre Bucureşti cu maşina, din oricare colţ al ţării, pentru a participa la protestul anunţat pentru data de 20 ianuarie, au locuri disponibile şi doresc să ia cu ei gratuit şi alte persoane, se pot înscrie pe pagina de Facebook a celor de la Corupţia Ucide. De asemenea, şi cei din Capitală, dispuşi să le ofere protestatarilor cazare gratuită, îţi pot lăsa datele de contact completând formularul pe care-l găsesc accesând pagina Corupţia Ucide.

"Daca poţi oferi un drum spre Bucureşti, cazare în Bucureşti, completează formularul pentru ca alți oameni să vă contacteze:
- Formular înregistrare cazare/transport
- Răspunsurile din care puteți alege unde să vă cazați sau cu cine sa mergeți în mașină", este anunţul postat de organizatori.

Totodată, cei de la Corupţia Ucide anunţă organizarea unui marș motorizat către București, pe data de 20 ianuarie, cu destinația finală Piața Universității.

"Până în momentul de față sunt anunțate următoarele rute :
-Ardeal : Oradea, Clujul, Aradul si Timișoara se întâlnesc la Sebeș și merg către Sibiu. Din Sibiu vor merge împreună către Râmnicu Vâlcea, Pitești - București.
- Moldova : Iași, Bacău, Focșani, Buzău - București
- Dobrogea : Tulcea, Galați, Brăila, Slobozia, Autostrada Soarelui. Aici se vor întâlni cu cei care pleacă din Constanța și își vor continua drumul împreună către București.
Sunt estimate peste 60 de autovehicule, numărul lor crește de la o zi la alta", se arată în anunţul postat pe Facebook.

Pe lângă grupul de protestatari care a pornit din Cluj, pe jos, spre Bucureşti, pe reţelele de socializare şi-au anunţat intenţia de a participa la protestul împotriva Legilor Justiţiei numeroşi oameni din ţara, dar şi din afara graniţelor ţării. 

Comenteaza