Se circulă în condiții de iarnă la munte în Cluj! Cum arată drumul din Băișoara

Se circulă în condiții de iarnă la munte în Cluj! Cum arată drumul din Băișoara

Iarna s-a instalat la munte, iar meteorologii anunță temperaturi în scădere și ninsori pentru începutul săptămânii viitoare.

După o toamnă lungă și frumoasă, iată că acum iarna a pus stăpânire pe România - mai multe drumuri au fost închise și unele trenuri au fost anulate, duminică, în partea de sud-est a țării, unde a nins și a viscolit puternic.

Meteorologii au emis mai multe atenționări de vânt și viscol în cea mai mare parte a țării, iar autoritățile recomandă românilor aflați în zonele cu coduri de vreme rea să evite deplasările.

Și Clujul s-a aflat duminică sub Cod Galben de vânt, iar după-amiază a început să ningă viscolit. Președintele CJ Cluj Alin Tișe a postat imagini din stațiunea Băișoara, unde drumul era curățat și a spus că speră că va fi așa și în continuare.

"Mașinile de deszăpezire și-au făcut datoria, cel puțin aici... Voi monitoriza în continuare starea drumului, se anunță în această noapte zăpezi, sper să fie drumul menținut și în această noapte și în zilele care urmează. Sper să fie îndeplinit cu bine acest contract de deszăpezire și dimineața să fie totul în regulă", a spus Tișe.

Comenteaza