Se repară strada Oaşului. Vezi cine vrea lucrările VIDEO

Se repară strada Oaşului. Vezi cine vrea lucrările VIDEO
Locuitorii de pe Oaşului şi-ar putea vedea în sfârşit strada reparată. Asta după ce au cerut Primăriei ajutor timp de luni întregi. Strada Oaşului, alături de alte trei artere principale ale Clujului, va fi reparată din fonduri de la Ministerul Dezvoltării. Şase oferte au fost depuse la licitaţie, iar câştigătorul va fi anunţat peste 20 de zile.

Locuitorii de pe strada Oaşului sunt disperaţi de starea în care se află drumul pe care circulă în fiecare zi. Ei au solicitat în repetate rânduri intervenţia primăriei pentru reparaţii pe această arteră.

Strada este cuprinsă alături de alte trei drumuri, Borhanci, Făget şi Sfântul Ion în programul Ministerului Dezvoltării. Astfel, în cadrul ultimei licitaţii pentru reabilitarea drumurilor de interes local din judeţele Alba şi Cluj au fost depuse şase oferte, de către mai multe asocieri.

Iată ofertele depuse:

- Tehnilogica Radion - Proms Concept Group - Pro Cons XXI
- Selina - Sodi Constructii - DP Consulta
- Concefa Sibiu
- Arcadom Epitoipari ZRT - Arcadom - Lavina Mix Epito KFT - SGI Studio Galli Ingegneria Spa
- Astor Com - Gebruder Haider Bauunternehmung GmbH - Alexender Hidro Projects - Total Road
- Argecom - Simarc - Carena Spa Impresa di Construzioni - Panpetrol Com - Prima Cons Group - Transferoviar Grup - Coratim Construct - Specialist Consulting - Trustul de Autostrăzi Drumuri şi Poduri AG

sursa: Biroul de presă al MDRT


Potrivit biroului de presă al ministerului rezultatul licitaţiei va fi comunicat în circa 20 de zile.

(reporter Claudia ROMITAN

imagine Florin DAN)

Comenteaza