Se tipărește al doilea tiraj al cărţii „Rezervă”, autobiografia Prințului Harry. De ce a intrat în Cartea Recordurilor

Se tipărește al doilea tiraj al cărţii „Rezervă”, autobiografia Prințului Harry. De ce a intrat în Cartea Recordurilor

Editura Nemira anunţă că al doilea tiraj al cărţii „Rezervă”, autobiografia Prințului Harry, se tipărește, iar vineri, 20 ianuarie, intră din nou în stoc cea mai citită carte a momentului, care deja a intrat în Cartea Recordurilor. 

„Rezervă”, volumul de memorii al prinţului Harry, duce de Sussex, a fost publicat internaţional pe 10 ianuarie 2023 în 16 limbi.

După ce a epuizat întreg tirajul de 15.000 exemplare din mult discutatul volum de memorii „Rezervă”, scris de prinţul Harry, editura Nemira a anunțat că pentru a onora multitudinea de cereri pentru această carte urmează să tipărească un al doilea tiraj, de 25.000 de exemplare în regim de urgență.

Pentru prima oară, prințul Harry își spune întreaga poveste, relatându‑și viața cu o onestitate necruțătoare. Cartea‑eveniment REZERVĂ este plină de mărturisiri, dezvăluiri și lecții de viață cu greu învățate despre eterna putere a iubirii de a învinge suferința, a transmis editura Nemira, care a tipărit volumul în limba română. 

Cartea de memorii a prinţului Harry, „Rezervă”, a devenit cea mai rapid vândută carte de non-ficţiune din toate timpurile și a intrat în cartea recordurilor, a anunțat Guinness World Records

Titlul cărţii provine dintr-o zicală veche în cercurile regale şi aristocratice: că primul fiu este un moştenitor al titlurilor, puterii şi averii, iar un al doilea este, prin urmare, o rezervă, dacă i se întâmplă ceva primului născut.

Sentimentul lui Harry de a fi „rezervă" este tema cărţii sale, descriind de-a lungul capitolelor copilăria, anii de şcoală, cariera sa în armata britanică, relaţia cu părinţii şi fratele său şi viaţa cu Meghan la curte, nunta şi căsătoria până la propria lor experienţă de a fi părinţi.

Comenteaza