Seară de bancuri şi poveşti la Berăria Culturală, cu cel mai mare turcolog al ţării

Seară de bancuri şi poveşti la Berăria Culturală, cu cel mai mare turcolog al ţării
Cel de-al XXXV-lea eveniment organizat la Berăria Culturală are în meniul său o fabuloasă și amuzantă selecție de bancuri și povești amuzante reale, ce vor fi spuse de cei mai buni povestitori de gen ai Clujului.

Invitații speciali ai "Serii de poveste" sunt Călin Felezeu, decanul Facultății de Psihologie și Științele educației, Sergiu Vitalian-Vaida, popularul realizator TV și ai săi „Nănași". Aceștia vor oferi publicului o seară memorabilă, de povestit apoi prietenilor. 

"Cei care nu l-ați auzit spunând bancuri pe profesorul Felezeu - cel mai mare turcolog al țării - nu ratați ocazia și dăruiți sufletului ce-i al sufletului. Cu atât mai mult cu cât va face o echipă formidabilă cu Sergiu Vitalian-Vaida - „omul poveste", care-i are lângă el pe ai săi Nănași minunați și amuzanți". În plus, vă reamintesc că publicul are șansa să câștige premii oferite de parteneri și sponsori", susţine moderatorul Berăriei Culturale, jurnalistul şi istoricul Ion Novăcescu. 

Evenimentul va avea loc de la ora 19:00, în Sala Euphoria a Fabricii de Bere Ursus. Berăria Culturală este un proiect cultural-comunitar al Fundației Armonia, parte a Programului „Capitala Europeană a Tineretului. Cluj Napoca 2015", susținut de Ursus şi Municipalitatea clujeană. Proiectul este realizat cu sprijinul Primăriei şi al Consiliului Local Cluj-Napoca, sub egida şi pentru susţinerea candidaturii oraşului Cluj-Napoca la titlul de Capitală Culturală Europeană 2021.

Comenteaza