Secţie de 3,2 milioane de lei la Spitalul de Recuperare GALERIE FOTO

Secţie de 3,2 milioane de lei la Spitalul de Recuperare GALERIE FOTO
La Spitalul de Recuperare au fost montate bazine şi aparate noi necesare realizării de tratamente, au fost refăcute finisajele interioare şi aplicate soluţii anti-mucegai.

Conducerea Spitalului Clinic de Recuperare (SCR) Cluj a inaugurat, astăzi, secţia modernizată de hidroterapie în cadrul unui proiect cu finanţare europeană în valore de 3, 2 milioane de lei. În cadrul proiectului, a fost crescută capacitatea de tratament prin recompartimentarea spaţiilor şi au fost achiziţionate echipamente medicale. Dacă iniţial în secţia de hidroterapie existau 27 de săli de tratament, acum acestea au fost recompartimentate în 41 de săli.

„Beneficiarii direcţi ai proiectului sunt 60.000 de bolnavi care se tratează anual la SCR, personalul medical al SCR - 227 persoane şi 36 de medici", a declarat Consuela Galea, consilier juridic al SCR şi managerul proiectului de reabilitare.

În cadrul proiectului au fost montate bazine şi aparate noi necesare realizării de tratamente, au fost refăcute finisajele interioare şi aplicate soluţii anti-mucegai. De asemenea, a au fost înlocuite integral instalaţiile de apă, canalizare, energie termică, energie electrică şi instalaţiile de abur.

Comenteaza