Simfonia iubirii: eveniment inedit de muzică clasică și autocunoaștere

Simfonia iubirii: eveniment inedit de muzică clasică și autocunoaștere
Psihologul Daniel David și Young Famous Orchestra, dirijată de Vlad Agachi, invită clujenii la o călătorie interioară pe muzică de Verdi, Wagner și Stravinsky.

Prin intermediul muzicii simfonice, participanţii vor face o călătorie interioară ghidată de muzică, raţionalitate şi psihologie pozitivă, ale cărui sensuri vor fi explicate și ancorate cu exemple din viața de zi cu zi de psihologul clujean. 

„Cu gândurile noastre construim lumea. Mintea este cauza faptelor. Gândeşte, vorbeşte şi acţionează cu mintea raţională, iar fericirea te va urma ca umbra care în soare nu te părăseşte niciodată", a afirmat Daniel David. 

Programul muzical al evenimentului va include uvertura operei „Forţa destinului"de Giuseppe Verdi, preludiul operei „Tristan şi Isolda" de Richard Wagner, precum și suita „Pasărea de foc" de Igor Stravinsky.

Evenimentul va avea două reprezentații, una luni, 18 mai, și alta miercuri, 20 mai, de la ora 20:00, în sala Auditorium Maximum de la Casa Universitarilor.

Biletele sunt disponibile pe www.biletmaster.ro și la Agenția de Bilete a Teatrului Național din Cluj-Napoca, precum și la locul evenimentului, cu o oră înainte de începerea concertului.

Comenteaza