Șofer amenințat pe o stradă din Cluj: "Acest domn care a blocat strada vine și îmi spune că îmi rupe picioarele. Să mă duc la Poliție?"

Șofer amenințat pe o stradă din Cluj: "Acest domn care a blocat strada vine și îmi spune că îmi rupe picioarele. Să mă duc la Poliție?"
| Foto: Facebook / Info Trafic Cluj-Napoca

Un șofer susține că a fost amenințat de către un alt conducător auto care a blocat o stradă din Cluj pe motiv că e privată.

"Mi-a spus un prieten la un moment dat «Vino aici la Cluj că sunt oameni cu bun simț. O să vezi că nu se compară cu alte orașe din România.» În dimineața asta am dat de acest domn care a blocat strada și a venit la geam să-mi zică ca e strada privată și că îmi rupe picioarele dacă mai trec pe acolo, eu având mașină înmatriculată în alt județ", a scris șoferul pe o rețea de socializare.

De asemenea, șoferul a precizat faptul că se gândește dacă să meargă să depună plângere la Poliție pentru că a fost amenințat.

"Voi ce spuneți despre această situație? Să mă duc până la poliție? Cu astfel de oameni eu zic că nu ajungem nicăieri", a mai scris conducătorul auto.

Potrivit legii "se sanctioneaza blocarea cu intentie a drumului public, daca se pune in pericol siguranta circulatiei ori se aduce atingere dreptului la libera circulatie a celorlalti participanti la trafic".

Legea mai stabiliște că un drum public reprezintă "orice cale de comunicatie terestră, cu exceptia cailor ferate, special amenajata pentru traficul pietonal sau rutier, deschisa circulatiei publice. Drumurile care sunt inchise circulatiei publice sunt semnalizate la intrare cu inscriptii vizibile".

Din păcate, amenințările și bătăile între șoferi în trafic sunt din ce în ce mai frecvente. De pildă, în data de 5 martie 2024, doi șoferi s-au luat la bătaie în mijlocul Bulevardului 21 Decembrie 1989. Mai mulți martori au intervenit pentru a-i despărții pe cei doi.

 

Comenteaza