Update Șofer din Cluj, găsit aproape de comă alcoolică după ce s-a făcut nevăzut în urma unui accident

Șofer din Cluj, găsit aproape de comă alcoolică după ce s-a făcut nevăzut în urma unui accident

Polițiștii clujeni au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa în zona Băişoara, a fost implicat într-un eveniment rutier, celălalt șofer continuându-şi deplasarea.

UPDATE: "La data de 11 februarie, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore. Sunt continuate cercetările privind săvârșirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe", transmite IPJ Cluj.

____________________________

Marți seara, în jurul orei 23.30, poliţiştii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Turda au fost sesizaţi de către un bărbat de 47 de ani cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa pe DJ 107R, din direcţa Băişoara spre Muntele Băişorii, a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, conducătorul celuilat autovehicul continuându-şi deplasarea.

"Având în vedere aspectele sesizate, poliţiştii s-au deplasat în localitatea Băişoara, unde au depistat autoturismul în cauză, stabilind că la volanul acestuia se află un bărbat de 35 de ani, din comuna Băişoara.

Deoarece acesta emana halenă alcoolică, poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultând o concetraţie în valoare de 1.82 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei", precizează IPJ Cluj.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de  conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Comenteaza