Șofer mort de beat, prins la volan prin Cluj. Ce alcoolemie avea

Șofer mort de beat, prins la volan prin Cluj. Ce alcoolemie avea

Un clujean este cercetat de polițiști după ce a fost prins, în plină noapte, conducând băut.

În dimineața zilei de 1 mai, în jurul orei 03.17, un bărbat de 31 de ani din comuna Tritenii de Jos a fost depistat de polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii în timp ce conducea autovehiculul pe un drum comunal din localitatea Tritenii de Jos, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea cu aparatul etilotest bărbatului i-a rezultat o concentrație de 1.15 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Niciun weekend fără băuți la volan!

Tot în weekend, la data de 29 aprilie, în jurul orei 17.00, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Turda, au oprit pe strada Ștefan cel Mare, din municipiu, un autoturism condus de un bărbat de 53 de ani din Baia Mare.

La testarea cu aparatul etilotest bărbatul avea o concentrație de 0.76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Și în acest caz cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

De asemenea, la data de 30 aprilie, în jurul orei 19.30, polițiștii municipiului Gherla, au depista în trafic pe strada Liviu Rebreanu din municipiu, o motocicletă condusă de un bărbat de 31 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice.

Testarea bărbatului cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe

Comenteaza