Șofer rupt de beat și fără permis pe Traian Vuia. I-au pus cătușe

Șofer rupt de beat și fără permis pe Traian Vuia. I-au pus cătușe

Un bărbat din Cluj-Napoca a fost reținut pentru 24 de ore după ce politiștii l-au depistat conducând, pe strada Traian Viua, băut și având permisul suspendat.

Polițiștii Biroului Rutier Cluj-Napoca au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 54 de ani, din Cluj-Napoca, în cadrul unui dosar de cercetare penală ce vizeză săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

"În fapt, acesta a fost depistat ieri, 19 octombrie, în jurul orei 14.30, în timp ce conducea o autoutilitară pe strada Traian Vuia din municipiu, având o concentrație de 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior testării cu aparatul etilotest, bărbatul a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării mostrelor biologice, necesare stabilirii alcoolemiei în sânge.

De asemenea, cerecetările efectuate de polițiști au indicat faptul că cel în cauză nu deține permis de conducere, acesta fiind anulat", au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a bărbatului.

De asemenea, tot ieri, în jurul orei 22.00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Cluj-Napoca au depistat un bărbat de 59 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce se deplasa la volanul unui autoturism pe strada Primăverii, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Conform polițiștilor, testat alcoolscopic, rezultatul testului de respirație a indicat 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost condus la spital în scopul prelevării mostrelor biologice.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Comenteaza