Șofer "urecheat" online: "Nu mai arunca chiștoacele.....ești la Cluj"

Șofer "urecheat" online: "Nu mai arunca chiștoacele.....ești la Cluj"
| Foto: Facebook/Info Trafic Cluj

Un șofer care conducea o mașină înmatriculată în alt județ a fost apostrofat pe un grup de Facebook pentru că a aruncat chiștoace de țigări din mașină.

Un șofer i-a atras atenția, pe grupul de Facebook INFO TRAFIC CLUJ, unui coleg de trafic să nu mai arunce chiștoace din mașină: „Nu mai arunca chiștoacele…..ești la Cluj”, a scris C. M. și a postat o fotografie cu un BMW cu numere de Hunedoara. Imediat au apărut și reacțiile la postare:

"Foarte rău de cînd au venit in Cluj nu m-ai ai unde parcă și lasă o mizerie sa cred jmecheri/ Ce om, arunci chiștoacele pe jos… nu le poți pune și tu în doza de bere, ca orice șofer responsabil?/ Păi stai liniștit, că a văzut și el la alți clujeni și a crezut că așa se face pe aici   . Mandrilor, că pe voi nu vă vedeți veci Nu este din orasul cel mai cel! nu???!!! Oricum lipsă de civiziliație!/Ba nebunilor, orasul asta se matura cel puțin odată pe zi în centru….problema adevărată is cei care arunca în natura și is convins ca majoritatea care comentați aici ca vaaaai ce nesimțire,lăsați resturi dupa voi xand mergsti in natura…ipocritilor!/Pe care aruncă gunoaie cu sacii nu-i filmează nimeni dar la un chistoc de țigară vad ca unii sînt foarte atenți"

Etichete
Comenteaza