Șoferi bine alcoolizați, prinși în trafic la Cluj. Au băut cantități impresionante

Șoferi bine alcoolizați, prinși în trafic la Cluj. Au băut cantități impresionante

Sărbătorile aduc pe străzi o mulțime de șoferi care aleg să se urce la volan după ce au consumat un pahar (sau mai multe) în plus.

Primul caz e din 24 decembrie. În jurul orei 20.50, polițiștii din cadrul Poliției orașului Huedin - Secția 8 Poliție Rurală au oprit în vederea unui control un conducător auto în vârstă de 41 de ani, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe raza comunei Călățele, pe drumul comunal din localitatea Dealu Negru.

În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentrație de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul e cercetat acum sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

În ziua de Crăciun, în jurul orei 23.30, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Gherla au depistat un conducător auto în vârstă de 41 de ani, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe raza localității Așchileu Mare, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, iar alcoolemia era de 1.23 mg/l alcool pur în aerul expirat. "În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe", a transmis IPJ Cluj.

Tot în 25 decembrie, în jurul orei 16.20, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin au interceptat în trafic un conducător auto în vârstă de 52 de ani, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe raza comunei Poieni, din județul Cluj, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, fiind indicată concentrația de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările sunt continuate de către polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Comenteaza