Șoferița băută, care a intrat cu mașina în gard, s-a "trezit" în arest

Șoferița băută, care a intrat cu mașina în gard, s-a "trezit" în arest

Femeia care a produs un accident, miercuri dimineață, în timp ce conducea băută, a fost reținută de polițiștii clujeni pentru 24 de ore.

Accidentul a avut loc miercuri, 23 octombrie 2019, în jurul orei 7.10 în satul Cornești. Potrivit polițiștilor, femeia care conducea mașina avea o concentratie de peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

"În urma activităţilor desfăşurate, a rezultat faptul că persoana care a produs evenimentul rutier, o femeie de 46 de ani, din comuna Poşaga, judeţul Alba, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv avea o concentraţie de peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, conform rezultatului testării cu aparatul etilotest. Faţă de aceasta, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată magistraţilor în vederea dispunerii altei măsuri preventive", transmite IPJ Cluj.

Reamintim că accidentul s-a produs după ce femeia a pierdut controlul asupra directiei de deplasare a mașinii și a intrat într-un gard al unui imobil. Din fericire, accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale. La sosirea pompierilor pasagerii erau ieșiți din mașină și au refuzat consultul medical.

Comenteaza