Spărgătorii de mașini prinși în flagrant în Grigorescu, arestați preventiv

Spărgătorii de mașini prinși în flagrant în Grigorescu, arestați preventiv

Cei trei bărbați depistați de polițiștii clujeni în flagrant în timp ce încercau să fure dintr-un autoturism în cartierul Grigorescu, au fost arestați preventiv.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Cei trei bărbați au fost reținuți joi, chiar în timpul unei spargeri (vezi AICI).

”La data de 26 noiembrie a.c., cei trei bărbați de 38, 23 și 21 de ani, din localitatea Apahida, reținuți în cursul zilei de 25 noiembrie a.c., au fost prezentați magistraților din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca, fiind dispusă arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile”, informează IPJ Cluj.

În urma activităților de cercetare ale polițiștilor, a reieșit faptul că la data de 6 octombrie a.c. aceeași bărbați au sustras un catalizator de pe un autoturism parcat pe strada Senatorului din Cluj-Napoca. Totodată, aceștia au încercat să sustragă astfel de componenente auto și la data de 31 octombrie și 10 noiembrie, de pe alte autovehicule parcate pe străzile din municipiu.

Astfel, cercetările au fost extinse și cu privire la celelalte fapte, acestea continuând sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza