Foto Spargere la o sală de jocuri din Cluj. Au rupt ușa și au plecat cu seiful

Spargere la o sală de jocuri din Cluj. Au rupt ușa și au plecat cu seiful

Trei tineri au ajuns după gratii, după ce ar fi dat o spargere la o sală de jocuri de noroc din Gilău, de unde ar fi sustras un seif cu bani.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești au efectuat, marți, 30 martie, două percheziții domiciliare la locuințele a doi bărbați de 25 și 26 de ani, din comuna Florești, bănuți de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat.

În fapt, potrivit poli'i;tilor, în noaptea de 24 spre 25 martie, cei în cauză, prin forțarea ușii de acces, ar fi pătruns în incinta unei săli de jocuri din localitatea Gilău, de unde ar fi sustras o cutie metalică tip seif, în interiorul căruia se afla suma de aproximativ 18.000 de lei.

Spargere la o sală de jocuri din Cluj. Au rupt ușa și au plecat cu seiful plin cu bani

Cu ocazia perchezițiilor efectuate, au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor atât seiful cât și suma de 7.260 de lei și 100 de euro, fiind recuperat parte din prejudiciul creat.

Spargere la o sală de jocuri din Cluj. Au rupt ușa și au plecat cu seiful plin cu bani

Totodată, în urma activităților informativ-operative și a cercetărilor efectuate în cauză, s-a stabilit că în activitate infracțională, alături de cei doi, ar fi participat un alt tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna Florești, față de acesta fiind extinsă urmărirea penală sub aspectul săvâșirii infracțiunii de complicitate la furt calificat.

Față de cei trei a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților din cadrul Judecătoriei Huedin, în vederea dispunerii altor măsuri preventive.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza