Speakeri de top la festivalul clujean te învaţă cum să fii zen. Principalii invitaţi

Speakeri de top la festivalul clujean te învaţă cum să fii zen. Principalii invitaţi
Maeștrii de yoga, doctori în psihologie, astrologi, nutriționiști, practicieni Tetha HeallingEFT - tehnici de eliberare emoțională: aceştia sunt doar câţiva dintre speakerii de excepţie care vor veni la sfârşitul lunii la Transylvania Zen Fest, eveniment dedicat echilibrului minte-corp-suflet.

Transylvania Zen Fest este primul eveniment din Transilvania care se bazează pe un concept nou de dezvoltare personală și care pune accent în primul rând pe dezvoltarea spirituală a fiecărui participant. Prin intermediul lui  oamenii sunt invitați să își cunoască emoțiile, să-și dezvolte puterea interioară și să descopere cum pot să atingă echilibrul dintre Minte-Trup-Suflet.

Experiențele oferite de acest eveniment sunt unice, iar speakerii reușesc să transmită emoții și stări autentice participanților, îi învață cum să-și descopere puterea interioară și să-și canalizeze toate aceste forțe pentru a schimba ceva în jurul lor. De asemenea, participanții învăță, prin tehnici și mijloace specifice, cum să identifice toate stările emoționale pe care le trăiesc și să gestioneze aceste stări în vederea obținerii unor rezultate pozitive. Nu în ultimul rând, se pune accent și pe dezvoltarea armonioasă a corpului, persoanele prezente la acest eveniment au parte de workshop-uri și prezentarea de informații esențiale pentru a avea un trup armonios și sănătos.

La această ediţie jurnalistul Oreste Teodorescu şi actorul şi scaroterapeutul  Doru Bem vor avea o intervenţie grandioasă, în timp de Zoltan Vereş  va preda clujenilor tehnicile de eliberare emoţională (EFT), care se vor axa pe energia banilor şi îi vor ajuta să înţeleagă mai bine dedesubturile relaţiei de cuplu.

Delia Mureşan va explica simplu cum să se reia legătura cu îngerii şi cum să îi ţină mereu aproape. "Energia îngerilor este subtilă, necesită prezenţă, credinţă şi conectare. Insă o dată ce îi laşi să facă parte din viaţa ta totul se schimbă, apare magia divină: acele "sincronicităţi", acele intervenţii divine pline de esenţă şi magie", a explicat ea.

La rândul său, medicul specialist în radiologie-imagistică medicală Iustin Lois îi va iniţia pe participanţi în Noua Medicină Germană, conform căreia toate bolile sunt programe biologice speciale, cu sens, menite să ne ajute să supravieţuim.

Un alte invitat de top este Camelia Bara, care va explica cum merg lucrurile în relaţia de cuplu, iar Darius Moldovan, yoga teacher şi maseur cu înclinaţii spre shiatsu şi reflexoterapie va energiza publicul cu o sesiune de yoga.

Printre speakerii invitaţi se numără şi Dana Hădărean, Relu Peştean, Daniel Scuturici şi Emilia Luca, terapeuţi, vindecători şi specialişti pe diferite domenii de spiritualitate.

Transylvania Zen Fest 3.0 va avea loc în 28 și 29 martie 2015 la Transylvania College, International Ballroom, din Cluj-Napoca. Primele două ediții (iunie 2014 si octombrie 2014) ale festivalului s-au bucurat de un real succes, având peste 250 de participanți și 29 de speakeri.

Comenteaza