Sperietura vieţii pentru un şofer din Cluj! S-a trezit cu o ploaie de cărămizi pe maşină, de la peste 10 metri înălţime

Sperietura vieţii pentru un şofer din Cluj!  S-a trezit cu o ploaie de cărămizi pe maşină, de la peste 10 metri înălţime

Un şofer aflat în trafic, pe o stradă din centrul Clujului, s-a trezit pe capotă cu bucăţi uriaşe de cărămizi care au căzut dintr-o macara.

Incidentul s-a întâmplat, joi dimineaţă, pe şantierul unui complex comercial. Şoferul utilajului a manipulat greşit, se pare, coletul uriaş, care s-a desfăcut în aer. Din fericire, şoferul nu a păţit nimic însă s-a ales cu spaima vieţii lui.

"Şoferul macaralei manevra coletul greu de câteva sute de kilograme de cărămizi, la o înălțime de peste 10 metri. Ca să ajungă la locul unde trebuia lăsat la pământ, a fost nevoit să deplaseze încărcătura peste strada foarte îngustă şi extrem de circulată", conform stirileprotv.ro.

Poliţiştii fac cercetări pentru a se afla cum s-a întâmplat incidentul. Maşina a fost avariată grav şi, cel mai probabil, şoferul va cere despăgubiri. Surse din cadrul poliţiei locale spun că şantierul are toate avizele şi a respectat planul de construcţii. Rămâne de văzut cum va fi sancţionat macaragiul sau echipa care supraveghea lucarea.

Comenteaza