Stand-up comedy în curtea Muzeului de Artă

Stand-up comedy în curtea Muzeului de Artă
Clujenii sunt aşteptaţi duminică, 24 august, să ia parte la un spectacol de comedie susţinut de Sorin Pârcălab și Gilberto.

Clujenii sunt aşteptaţi duminică, 24 august, la un spectacol stand-up comedy, pe teresa din curtea interioară a Muzeului de Artă din Cluj. Spectacolul face parte din ediția de vară a Festivalului Internațional de Stand Up Comedy, FISC Summer Edition - Stand-up Comedy cu Sorin Pârcălab și Gilberto.

Duminică, Sorin Pârcălab și Gilberto îi aşteaptă pe clujeni începând cu ora 20. Pentru a participa la spectacol, clujenii trebuie să scoată din buzunare suma de 20 de lei.

Originar din Timişoara, Sorin Pârcălab practică stand-up comedy de mulți ani, din 2004, atunci când a intrat în trupa de comedie și umor OZN. După câțiva ani de OZN, împreună cu Flaviu înființează Brigada doi pe Trei, pentru ca în final să se stabilească în capitală.

Pornit din Botoşani să-și găsească pacea sufletească la Cluj, a deviat de la drumul spiritual și s-a apucat în urma cu 2 ani de Stand-Up Comedy. Gilberto consideră că umorul este inspirat din viață, dar din viaţa cui? Poate fi si a ta! Ticul său verbal este „in the mix! "

 

 

Comenteaza