Video Străzi capcană în Cluj-Napoca după ce au căzut 3 fulgi de zăpadă

Străzi capcană în Cluj-Napoca după ce au căzut 3 fulgi de zăpadă

Luni seara au căzut primii trei fulgi de zpadă peste oraş, iar şoferii au avut neplăcuta surpriză să descopere că pe unele şosele din Cluj-Napoca circulaţia a devenit un chin. Dacă drumarii sau şoferii sunt vinovaţii se poate decide din imaginile de mai jos.

Pe strada Alverna mașinile abia au putut urca, deşi zăpadă a căzut mai mult de formă peste oraş. Motivul? Ar fi prins bine puţin material antiderapant mai ales pe drumurile in pantă sau poate nişte cauciucuri de iarnă.

Un clujean a publicat imagini pe Info Trafic Cluj-Napoca în care se observă cum mașinile „se chinuie” să urce panta de pe strada Alverna din cartierul clujean Gheorgheni.

La Cluj-Napoca drumurile au înghețat și au devenit în anumite zone alunecoase, iar șoferii au avut ceva de furcă dacă au dat de câte un drum mai în pantă. Clujenii le transmit celor care se plâng de câţiva fulgi că abia "a început distracția... câțiva fulgi de nea va sperie așa???" 

Alţii, mai sfătoşi, le spun celor care nu pot urca la un aşa strat mic de zăpadă că ar fi cazul să îşi pună în decembrie şi cauciucurile de iarnă. "Normal că alunecă la 5 cm de zăpadă dacă are cauciucurile de vară!", nu de alta, dar "Iarna nu-i ca vara". 

 

Comenteaza