Sute de maşini abandonate zac în cartierele Clujului VIDEO

Sute de maşini abandonate zac în cartierele Clujului VIDEO
Sute de maşini abandonate zac pe străzile sau trotuarele din Cluj-Napoca. Rablele ocupă locuri de parcare în zone aglomerate, spre disperarea clujenilor. Primăria a identificat anul trecut peste 200 de maşini părăsite pe domeniul public.

În toate cartierele Clujului putem întâlni maşini care nu au mai fost mişcate de luni bune şi se află într-o stare avansată de degradare.

Cele mai multe rable ocupă locuri de parcare sau trotuare în cartierul Mănăştur, unde găsirea unui loc de parcare în cursul serii este o adevărată aventură. Locuitorii cer municipalităţii să cureţe străzile de maşinile abandonate.

Reprezentanţii Primăriei spun că ridică periodic maşinile abandonate, care sunt apoi valorificate de municipalitate.

"Anul trecut primaria a emis 225 somarii pt masini abandomate pe domeniul public. 188 au intrat conform proced in vigoare in proprietatea statului utmand sa fie valoriicate prin organizarea unor licitatii", spune Oana Buzatu, purtător de cuvânt Primăria Cluj-Napoca.

Unele maşini abandonate, pe care primăria a pus somaţii, au fost ridicate de proprietari şi duse la casat. Între timp, însă, au apărut altele, astfel că primăria pregăteşe o nouă serie de somaţii.

 

Comenteaza