Video Sute de români şi-au petrecut noaptea la Bruxelles, după ce avionul care trebuie să-i aducă la Cluj s-a defectat

Sute de români şi-au petrecut noaptea la Bruxelles, după ce avionul care trebuie să-i aducă la Cluj s-a defectat

Sute de români şi-au petrecut noaptea la Bruxelles, după ce avionul cu care trebuiau să ajungă, duminică seara, la Cluj Napoca s-a defectat.

Iniţial, pasagerii au fost anunţaţi că zborul va avea o întârziere de oră. Apoi, cursa a fost amânată cu încă o oră. În final, oamenii nu au mai fost îmbarcaţi din cauza unor probleme tehnice.

Alin Gabriel Grămescu a scris pe Facebook: „Aseară, wizzair.com a anulat zborul “Brussels - Cluj” şi a reprogramat plecarea avionului la o diferenţă de 14 ore faţă de cea iniţială. Motivul? Aeronava a ajuns pe aeroportul din Charleroi cu 1:30h întârziere şi echipajul a refuzat să mai efectueze zborul de întoarcere. Am înţeles situaţia şi decizia, pentru că nu mă aşteptam să decolăm la ora la care trebuia să fim în Cluj.

Bineînţeles că printre pasagerii zborului am văzut şi copilaşi (<1an), care la ora respectivă plângeau. Dar, dragă wizzair.com, aseară nu am găsit un răspuns la întrebarea: De ce compania voastră lasă persoanele cu dizabilităţi să se descurce singure? E vina lor că anulaţi voi un zbor? Cum e cu perimetrul acela? Că am înţeles că aveţi un perimetru în care vă pasă şi un altul în care nu vă mai pasă de soarta lor. Acum facem îmbarcarea pentru al doilea zbor. Sper să fie cu noroc”.

Pasagerii au fost cazaţi la hoteluri şi au ajuns, luni, la Cluj-Napoca.

Comenteaza