Tâlhar băgat după gratii. I-a smuls unei persoane lanțul de aur și a amenințat cu bătaia un vânzător pentru o sticlă cu băutură

Tâlhar băgat după gratii. I-a smuls unei persoane lanțul de aur și a amenințat cu bătaia un vânzător pentru o sticlă cu băutură

Polițiștii clujeni au reținut pentru 24 de ore un bărbat din județul Hunedoara, cercetat pentru săvârșirea a două fapte de tâlhărie.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Bărbatul în vârstă de 32 de ani a fost reținut de polițiștii din Turda pentru două tâlhării.

„Din cercetări a reieșit faptul că la data de 30 august a.c., bărbatul ar fi deposedat o persoană de un lanț de aur pe care îl purta la gât, respectiv la data de 30 septembrie a.c. a sustras o sticlă de băuturi alcoolice dintr-o societate comercială, asigurându-și scăparea prin amenințarea unui angajat cu acte de violență.

În urma activităților specifice efectuate de polițiști, precum și a probatoriului administrat, la data de 7 octombrie a.c, față de bărbatul de 32 de ani a fost dispusă măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, fiind condus și predat reprezentanților unui Centru de Reținere și Arestare Preventivă”, conform IPJ Cluj.

Vineri bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Turda care a emis mandatul de arestare pentru 30 de zile.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza