Tâlhari de mici. Şi-au riscat libertatea pentru 120 de lei

Tâlhari de mici. Şi-au riscat libertatea pentru 120 de lei
| Foto: Arhiva

Trei tineri din Cluj, cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani, au tâlhăit un bărbat din Huedin. Puştii au ajuns pe mâna poliţiştilor. 

Conform probatoriului administrat, la data de 22 august, în jurul orei 12:00, cei în cauză ar fi pătruns fără drept într-un imobil din Huedin, ar fi imobilizat persoana vătămată – un bărbat în vârstă de 64 de ani - și ar fi sustras circa 100 de lei. Ulterior, în aceeași zi, în jurul orei 19:00, unul dintre cei trei s-ar fi întors la domiciliul bărbatului, ar fi forțat ușa de acces și ar fi spart un geam al locuinței, solicitându-i acestuia bani. Astfel, persoana vătămată i-ar fi înmânat 20 de lei.

A doua zi, autoritățile au fost anunțate cu privire la această faptă, fiind demarate de îndată investigații. Astfel, în scurt timp cei în cauză au fost identificați și reținuți.

La data de 25 august, tânărul de 18 ani a fost arestat preventiv de către magistrații Judecătoriei Huedin. Față de ceilalți doi, reprezentanții parchetului au dispus măsura controlului judiciar. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată, faptă prevăzută de Codul penal.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK

loading...
Loading...
Etichete
Comenteaza