Tâlhărie în plină stradă. Doi clujeni, reţinuţi pentru 24 de ore, după ce au atacat un bărbat

Tâlhărie în plină stradă. Doi clujeni, reţinuţi pentru 24 de ore, după ce au atacat un bărbat
Doi clujeni au fost reţinuţi pentru 24 de ore după ce au bătut şi tâlhărit o persoană în plină stradă.

Nefericitul incident s-a petrecut în Turda. Victima a fosr agresată chiar în mijlocul străzii, iar făptaşii i-au sustras mai multe obiecte în valoare de peste 1000 de lei

"Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat de 38 de ani, din judeţul Bacău, a fost deposedat de mai multe bunuri personale de către un bărbat și o femeie, prin folosirea violenței, în timp ce se deplasa pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Turda", transmit reprezentaţii IPJ Cluj.

În urma cercetărilor efectuate, au fost identificate două persoane, un bărbat și ofemeie, de 26, respectiv 41 de ani, din judeţul Cluj, care i-au furat bărbatului mai multe bunuri personale pe care le avea asupra sa. Prejudiciul cauzat a fost recuperat în întregime.

UPDATE: În urma probatoriului administrat, faţă de cele două persoane a fost dispusă continuarea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, fiind luatămăsura reţinerii acestora pentru 24 ore. "La data de 21 august a.c., pe numele celor două persoane au fost emise mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile", arată reprezentanţii IPJ.

În momentul de faţă, oamenii legii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

 

 

Etichete
Comenteaza