Tâlhărie într-un tren care venea la Cluj. Un tânăr a fost bătut și jefuit

Tâlhărie într-un tren care venea la Cluj. Un tânăr a fost bătut și jefuit
Trasele trenurilor care trec prin Gara Cluj-Napoca sunt înțesate de restricții de viteză | Foto: Florin Popa

Un bărbat a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, după ce ar fi tâlhărit un tânăr într-un tren care circula pe relaţia Oradea – Cluj-Napoca.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

”La data de 12 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj-Napoca au identificat şi reţinut un bărbat de 28 de ani, din comuna Josenii Bârgăului, judeţul Bistriţa-Năsăud, bănuit de săvârşirea unei infracţiuni de tâlhărie calificată”, transmite IPJ Cluj.

În fapt, la aceeaşi dată, în jurul orei 00.40, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire producerea unei altercaţii între doi bărbaţi, în trenul care circula pe relaţia Oradea – Cluj-Napoca.

Potrivit polițiștilor, în urma verificărilor efectuate de poliţişti, a reieşit faptul că un bărbat în vârstă de 28 de ani i-a aplicat unui tânăr de 18 ani, din municipiul Marghita, judeţul Bihor, mai multe lovituri, deposedându-l de suma de 100 de lei.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore. Ulterior, acesta a fost prezentat magistraţilor din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca, care au dispus măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza