Tânăr arestat pentru violență în familie. Și-a luat tatăl la palme

Tânăr arestat pentru violență în familie. Și-a luat tatăl la palme
| Foto: Arhiva

Un clujean a fost arestat preventiv pentru comiterea infracțiunilor de violența în familie și încălcarea măsurilor instituite prin ordinul de protecție. 

Magistrații Judecătoriei Gherla au dispus luni, 12 decembrie, arestarea preventivă față de un bărbat în vârstă de 34 de ani, din comuna Bonțida, bănuit de comiterea infracțiunilor de violența în familie și încălcarea măsurilor instituite prin ordinul de protecție.

"La data de 11 decembrie a.c., jurul orei 04.00, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Gherla au fost sesizați despre existența unei stări conflictuale, provocată la un imobil din localitatea Bonțida.

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul în vârstă de 34 de ani s-ar fi deplasat la locuința tatălui său, deși prin ordinul de protecție avea obligația de a păstra o distanță minimă de 100 de metri față de el. Totodată, acesta și-ar fi agresat tatăl, lovindu-l cu palma", au precizat reprezentanții IPJ Cluj.

Polițiștii l-au condus la sediul Poliției în vederea continuării cercetărilor, iar în baza probatorului administrat l-au reținut pentru 24 de ore.

În continuare acesta a fost prezentat instanței de judecată, fiind dispusă măsură arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și încălcarea măsurilor instituite prin ordinul de protecție.

Comenteaza