Tânăr din Cluj-Napoca, la închisoare pentru un telefon. Ce s-a întâmplat

Tânăr din Cluj-Napoca, la închisoare pentru un telefon. Ce s-a întâmplat

Un tânăr din Cluj-Napoca a fost reținut pentru 24 de ore și este cercetat pentru săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat.

Luni, 1 august, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești au dispus reținerea pentru 24 de ore, a unui tânăr în vârstă de 22 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, cercetat pentru săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat.

"În fapt, la aceeași dată, în jurul orei 05.30, aflându-se în localitatea Florești, cel în cauză i-ar fi solicitat telefonul mobil, în scopul efectuării unei convorbiri, unui bărbat în vârstă de 58 de ani, din comuna Florești, însă ulterior ar fi refuzat returnarea bunului, deplasându-se într-o direcție necunoscută.

La scurt timp de la sesizarea evenimentului, polițiștii l-au identificat pe tânărul de 22 de ani, în localitatea Florești, fiind condus la sediul unității de poliție pentru audieri.

Ulterior, față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, bunul respectiv fiind restituit proprietarului", au precizat reprezentanții IPJ Cluj.

Comenteaza