Tânăr fără permis, prins gonind cu aproape 100 km/h prin Cluj

Tânăr fără permis, prins gonind cu aproape 100 km/h prin Cluj

Bărbatul depistat conducând peste viteza legală și fără permis este cercetat și pentru refuzul ori sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice după ce nu a acceptat testarea cu aparatul etilotest.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Potrivit IPJ Cluj, joi, în jurul orei 03.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au depistat un bărbat de 33 de ani, din comuna Apahida, care, a fost înregistrat cu aparatul radar în timp ce rula cu viteza de 99 km/h, pe Calea Floreşti. În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că bărbatul nu deținea permis de conducere.

Refuzând testarea cu aparatul etilotest, a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei, unde, acesta a refuzat și prelevarea probelor bilogice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi refuzul ori sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza