Tânăr, prins cu o legitimaţie falsă într-un cămin din Mărăşti

Tânăr, prins cu o legitimaţie falsă într-un cămin din Mărăşti

Un tânăr s-a ales cu dosar penal după ce, în urma unei acţiuni a poliţiştilor clujeni, a fost prins locuind ilegal într-un cămin din Complexul Studentesc Mărăști. 

Poliţiştii clujeni au organizat, marţi dimineaţa, o acţiune în Complexul Studentesc Mărăști,  cu ocazia căreia au fost legitimati aproximativ 1500 studenti romani şi aproximativ 50 studenți straini, dintre care 10 au fost informați în legatură cu prevederile legale privind regimul străinilor în Romania.  

În cadrul acţiunii, poliţiştii au aplicat un număr de 8 sancțiuni în valoare totală de 1.500 lei și au constatat o infracțiune de fals privind identitatea.

Potrivit poliţiştilor, un tânăr de 21 ani din judeţul Alba, a prezentat o legitimaţie de cămin ca fiind a sa, desi era pe un alt nume, legitimaţia neavând aplicată fotografie. În baza acesteia, tânărul locuia în camin de la începutul anului universitar 2018-2019.

Legitimaţia a fost ridicată de poliţişti, iar tânărul s-a ales cu dosar penal pentru fals în înscrisuri oficiale şi fals privind identitatea.

Comenteaza