Tânără atacată şi jefuită pe o pasarelă peste Someş. Unul dintre cei doi hoţi, minor

Tânără atacată şi jefuită pe o pasarelă peste Someş. Unul dintre cei doi hoţi, minor

Cele două persoane, o minoră în vârstă de 16 ani şi un băiat în vârstă de 18 ani, care ar fi tâlhărit, luni, o tânără pe o pasarelă peste râul Someş, au fost reţinute.

Cele două persoane bănuite de tâlhărie au fost identificate, marţi, de către polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Dej.

''Conform probatoriului administrat, la data de 15 octombrie, cei doi, un tânăr de 18 ani, din comuna Recea-Cristur, și o minoră în vârstă de 16 ani, din comuna Vad, au deposedat o tânără de telefonul mobil, prin exercitarea de acțiuni violente.

Victima, o tânără, de 18 ani, din Dej, se deplasa pe o pasarelă peste râul Someș, pasarelă care face legătura între străzile Alecu Russo și Pintea Viteazu'', se arată în comunicatul IPJ Cluj. Telefonul mobil a fost recuperat de către polițiști.

Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore pe tânărul în vârstă de 18 ani, iar miercuri, magistraţii au dispus masura controlului judiciar pentru 60 de zile.  Minora în vârstă de 16 ani este cercetată în stare de libertate, fiind, de asemenea, cercetată pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie.

Comenteaza