Foto Tânăra dată dispărută la Cluj ar fi fost găsită moartă

Tânăra dată dispărută la Cluj ar fi fost găsită moartă

Femeia în vârstă de 30 de ani era căutată după ce a plecat sâmbătă, împreună cu un bărbat, de la locuința sa din Cluj-Napoca. 

Un cadavru a fost găsit miercuri, lângă Aleșd, în Bihor, iar polițiștii spun că ar putea fi al femeii de 30 de ani, dată dispărută din Cluj-Napoca.

"Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu cu privire sesizarea plecării voluntare din Cluj-Napoca, a unei femei în vârstă de 30 de ani, din municipiul Târgu Mureș, în prezența unui bărbat de 43 de ani, din municipiul Arad, au continuat cercetările în cauză care au condus la stabilirea faptului că femeia s-ar putea afla în județul Bihor.

Tânăra dată dispărută la Cluj a fost găsită moartă

Cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, în apropierea localității Aleșd, județul Bihor, au identificat cadavrul unei persoane de sex feminin.

În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea identității cadavrului și pentru verificarea tuturor circumstanțelor în care a avut loc decesul persoanei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj", au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

loading...
Comenteaza