Foto Tânără, făcută KO în mijlocul străzii. Agresorul, imobilizat de un jandarm aflat în timpul liber

Tânără, făcută KO în mijlocul străzii. Agresorul, imobilizat de un jandarm aflat în timpul liber
Tânără, făcută KO în mijlocul străzii. Agresorul, imobilizat imediat de un jandarm aflat în timpul liber
Tânără, făcută KO în mijlocul străzii. Agresorul, imobilizat imediat de un jandarm aflat în timpul liber

Cu toate că era în timpul său liber, un jandarm clujean nu a ezitat să sară în ajutorul unei tinere agresată de un bărbat în plină stradă.

Sâmbătă, 18 ianuarie, în jurul orei 19:00, sergent major Darius BIRIȘ, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj, aflat în timpul liber, în zona Pieței Bobâlna din Dej, a observat pe trotuar un bărbat care avea o discuție aprinsă cu o tânără.

 "Jandarmul clujean a observat apoi cum acesta a trecut la agresiune fizică, strângând-o pe tânără de gât.

În acel moment, sergent major Darius BIRIȘ a coborât din maşina în care se afla cu prietenul său, pentru a aplana situaţia conflictuală, dar agresorul a lovit-o cu pumnul în față pe tânăra care a căzut inconștientă pe trotuar.

Deşi jandarmul clujean şi-a declinat identitatea, agresorul a încercat să îl lovească, încercând fără succes să fugă, fiind prins și imobilizat", precizează Jandarmeria Cluj.

Sergent major Darius BIRIȘ a sunat la SNUAU 112 și a cerut sprijinul unui echipaj de poliție. La sosirea poliţiştilor, jandarmul l-a predat pe bărbat, care s-a dovedit a fi cunoscut de către aceştia cu antecedente.

Comenteaza