Tânărul care a fugit duminică dintr-un spital din Cluj-Napoca în trening și șlapi "a fost identificat"

Tânărul care a fugit duminică dintr-un spital din Cluj-Napoca în trening și șlapi "a fost identificat"

Polițiștii clujeni au apelat în cursul zilei de marţi la ajutorul cetățenilor pentru a găsi un tânăr de 20 de ani care fugise încă de duminică seara dintr-un spital din municipiul Cluj-Napoca.

"Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că la data de 29 ianuarie a.c., în jurul orei 22.30, CRIȘAN GABRIEL IACOB, în vârstă de 20 de ani, a părăsit unitatea medicală situată în municipiul Cluj-Napoca, unde se afla internat, iar până în prezent nu a revenit", a anunţat IPJ Cluj marţi dimineaţa, după ce trecuseră mai bine de 24 de ore de la dispariţia acestuia. 

Poliţiştii au oferit semnalmentele tânărului pentru mediatizarea dispariţiei şi detalii despre cum era acesta îmbrăcat atunci când a fugit din instituţia medicală clujeană. 

Ulterior, marţi seara, poliţiştii clujeni au anunţat că tânărul a fost identificat. "Crișan Gabriel Iacob, în vârstă de 20 de ani, mediatizat în cursul acestei dimineți, a fost identificat. Nu a fost victima vreunei infracțiuni. Vă mulțumim!", a transmis IPJ Cluj la 21:22. 

Comenteaza