Tânărul care a luat la bătaie poliţiştii din Gilău a fost prins şi riscă închisoarea pentru ultraj

Tânărul care a luat la bătaie poliţiştii din Gilău a fost prins şi riscă închisoarea pentru ultraj
Tânărul care a luat la bătaie mai mulţi poliţişti în comuna clujeană Gilău, săptămâna trecută, a fost prins de poliţişti doar în această săptămână şi riscă închisoarea pentru ultraj.

Incidentul a avut loc în 3 august, după-masa la ora 16, în faţa unui supermarket din Gilău, unde doi poliţişti de la Biroul Rutier pentru Drumuri Naţionale şi Europene, aflaţi în timpul serviciului de patrulare pe DN1 E60, au observat în trafic un autoturism înmatriculat în Franţa al cărui şofer executa mai multe manevre de depăşire neregulamentară. Poliţiştii au început să urmărască maşina iar în Gilău şoferul a oprit în parcarea unui supermarket din Gilău şi a intrat în magazin. La întoarcerea la autoturism, acesta a fost legitimat de către poliţişti. Iniţial, acesta a refuzat să-şi decline identitatea, după care a declarat date false. Poliţiştii i-au cerut să îi însoţească la sediu iar bărbatul a devenit în acel moment recalcitrant. Poliţiştii desfăşoară activităţi în vederea prinderii persoanei suspecte, în cauză cercetările fiind continuate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca a sesizat instanţa de judecată cu propunere de arestare preventivă în lipsă a bărbatului, iar instanţa a acceptat propunerea. Bărbatul a fost depistat şi va fi prezentat instanţei de judecată, pentru confirmarea mandatului de arestare preventivă, conform purtătorului de cuvânt al IPJ Cluj, Alma Brehariu. Vezi aici filmul întregului incident de săptămâna trecută

 

Comenteaza