Tânărul care a violat o copilă de 3 ani din Cluj, arestat

Tânărul care a violat o copilă de 3 ani din Cluj, arestat

Magistraţii Judecătoriei Cluj au emis mandat de arestare pe numele tânărului de 16 ani, care a violat o copilă de doar 3 ani, la Pata Rât, în timp ce dormea.

"La data de 20 iunie, magistraţii Judecătoriei Cluj şi-au însuşit propunerea organelor de urmărire penală şi au emis pe numele tânărului de 16 ani, din Cluj-Napoca, reţinut pentru comiterea infracţiunii de viol, mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce la data de 19 iunie, ar fi violat o fetiţă de 3 ani în zona rampei de gunoi de la Pata Rât", transmite Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ) Cluj.

Tatăl fetiţiei a fost cel care a sesizat Poliţia marţi seara, în jurul orei 18.00. El le-a povestit oamenilor legii că fiica sa în vârstă de 3 ani a fost violată în timp ce dormea într-o locuinţă improvizată de pe strada Platanilor, din Cluj-Napoca. Fetiţa a fost transportată de urgenţă la spital, pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Cel bănuit de comiterea faptei este un tânăr de doar 16 ani, care a fugit de la locul faptei. Pentru prinderea lui au fost mobilizaţi poliţişti din cadrul tuturor secţiilor din Cluj-Napoca, poliţişti de acţiuni speciale, jandarmi, aceștia fiind sprijiniţi şi de cetăţeni. În jurul orei 21:30, suspectul a fost găsit şi prins de cetăţeni, ulterior fiind preluat de către poliţişti.

Etichete
Comenteaza