Tânărul din Cluj-Napoca, dat dispărut ieri, a fost găsit mort

Tânărul din Cluj-Napoca, dat dispărut ieri, a fost găsit mort

Bărbatul de 32 de ani, căutat după ce a dispărut joi de acasă, a fost găsit spânzurat în Făget.

Bărbatul a fost găsit spânzurat în pădurea Făget, în această dimineață. Acesta era căutat după ce ieri, în jurul orei 10.00, a plecat de la domiciliul din Cluj-Napoca și nu s-a mai întors.

În baza sesizării au fost demarate activități de căutare specifice, de către polițiștii municipiului Cluj-Napoca, în colaborare cu jandarmi și polițiști locali.

"Sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, în cauză verificările au fost derulate în cadrul unui dosar penal de lipsire de libertate în mod ilegal.

Activitățile de căutare au fost sprijinite și de voluntari din cadrul Asociațiilor CERT Transilvania și Câini de Salvare Transilvania Cluj-Napoca, de localnici, precum și de suportul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

În cursul acestei dimineți, în jurul orei 09.25, în cadrul căutărilor a fost semnalat faptul că în pădurea Făget, pe un traseu turistic, a fost găsită persoana căutată, decedată prin spânzurare.

Din primele verificări, pe corpul acestuia nu au fost observate alte urme vizibile de violență, urmând a fi transportat la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei", au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, cercetările au fost extinse sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza