Târg de Crăciun la Turda. Când se deschide și ce surprize au pregătit organizatorii

Târg de Crăciun la Turda. Când se deschide și ce surprize au pregătit organizatorii
| Foto: Facebook.com/Targul de Craciun Turda

Magia Târgului de Crăciun ajunge și în municipiul Turda. Organizatorii au pus la cale multe surprize pentru cei prezenți la eveniment.

Târgul de Crăciun de la Turda se va desfășura și anul acesta în Parcul Central. Deschiderea oficială are loc marți, 5 decembrie.

Magia Târgului de Crăciun ajunge la Turda. În perioada 5 - 17 decembrie, vă invităm să participaţi la Târgul de Crăciun care va avea loc în Parcul Central, să descoperim împreună farmecul sărbătorilor de iarnă. Vă așteptăm cu bucurie și entuziasm la un eveniment decorat cu surprize și momente speciale, dar și cu cele mai frumoase colinde de iarnă.

În fiecare zi, Căsuța lui Moș Crăciun va putea fi vizitată între orele 12:00 și 20:00 la Galeria de Artă Valer Suciu, așteptând cu drag copiii cuminți. În plus, dorințele copiilor au șansa de a deveni realitate, cu ajutorul Poștei Române, toate scrisorile și gândurile lor vor ajunge în Laponia.

ONG-urile participă activ la Târgul de Fapte Bune, fiind mobilizate şi în acest an pentru a oferi bucurii celor mici în prag de sărbători. Vă așteptăm cu drag să faceţi parte din povestea noastră în această perioadă plină de magie și bucurie!”, au transmis reprezentanții primăriei Turda.

Programul complet al evenimentelor și alte detalii pot fi consultate AICI.

Comenteaza