Târgul de Crăciun din Cluj, mai frumos decât cele din Praga, Köln sau Winchester. Ce loc ocupă în topul european

Târgul de Crăciun din Cluj, mai frumos decât cele din Praga, Köln sau Winchester. Ce loc ocupă în topul european

Cluj-Napoca s-a situat în top 10 în clasamentul celor mai frumoase târguri de Crăciun din Europa, organizat de către European Best Destinations.

Anul acesta, Clujul a ajuns pe locul 8 în lista târgurilor de Crăciun europene, publicată astăzi. Pe primul loc se situează târgul din Budapesta (Ungaria), urmat de cele din Vienna (Austria), Gdansk (Polonia), Bruxelles (Belgia) şi Montbeliard (Franţa).

"Târgul de Crăciun Cluj-Napoca este cel mai frumos din România. Mai mult, an de an se numără printre târgurile voastre preferate din Europa", scrie European Best Destination. "Ce descrie cel mai bine Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca? Este o sărbătoare pentru toată familia sau "familionul", cum spun românii, de la copii, părinţi şi bunici, până la mătuşi, unchi, veri sau prieteni, animale de companie şi aşa mai departe. Este un loc foarte prietenos unde să îşi petreci această perioadă a anului. Odată ce treci de porţile târgului, o lume de basm se deschide în faţa ta, într-un decor minunat, ocrotit de maiestoaca Biserică Sfântul Mihail", se arată pe blog.

Târgul de Crăciun își așteaptă vizitatorii până în 31 decembrie, sub semnul jocului și a veseliei. Revin căsuțele frumos decorate, aromele de ciocolată caldă și vin fiert, patinoarul, Tramvaiul lui Moș Crăciun, serile de colinde și de concerte, animația stradală, Căsuța Chițibușuri, Căsuța Moșului și luminițele de sărbători. Personajele principale ale temei de anul acesta – calul cu coarne, omul de zăpadă din zaruri și domino joker – au coborât din poveste și vor fi alături de noi în 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza